Autor: 021.rs

Novi Sad
19.08.2019.
07:33 > 07:45
Pešak star 65 godina teško je povređen u udesu koji se u nedelju u 20:15 časova dogodio na Bulevaru Evrope, ispred broja 5.
  • VukSan

    27.08.2019 23:40
    Moj kum
    Povređeni pešak je preminuo u bolnici. Nedavnno se doselio u Novi Sad. Vozio sam kola po Novon Sadu, po Beogradu, Nišu i dosta drugih gradova, po bulevarima i uvek me je bilo strah od tih vožnji, jer se toliko žuri, juri, brza, da vozač nema vremena da uoči sve što se događa na putu i oko njega. Pešak koji nije vozio kola, teško može da proceni kojom brzinom idu kola i zbog toga često dolazi do ovakvih nesreća. Bulevari se ne prave samo za automobile, prave se i za pešake. To je bio i ostao moj kum, školski drug, lafčina!
  • Vns

    19.08.2019 21:11
    fwooddesign75@gmail.com
    Preći Bulevar Evrope je ravno samoubistvu....Živim u broju 6 tj preko puta gde se desila nesreća...na delu bul. Od kružnog toka do Higijenskog ima samo jedan obeleženi pešački prelaz kod Zonedobe zgrade i to bez semafora...pa dragi moji zamislite kakva je avantura preći put....
  • Cira

    19.08.2019 17:28
    Uputite se malo u pricu koja je realna.
    Gospodinovo opravdanje nije to sto nema pesackih prelaza. Isto tako da je doticni gledao gde ide,a ne u mobilni telefon, pretvarajuci se u zombija, ne bi se desilo to sto jeste. Prisutni i očevidci su ostali svojevoljno da daju izjave i stanu na mladicevu stranu. Pobogu, ne osudjujte. Taj decak je preplakao pola zivota svog juce zbog dela sto je ucinio ne svojom greskom.
  • Kriv je Djilas

    19.08.2019 14:27
    Bulevar Evrope i Cara Dusana su kruzne piste neizivljenih divljaka na motorima i jakih momaka u divljim automobilima. Policije nema, nekada se vidi neki na motoru i to je to. Bio je radar na BE pre koju nedelju, osuncali su se i kuci. Raspad sistema.
  • P

    19.08.2019 12:03
    Strašno
    Ovo nije Bulevar Evrope, nego Bulevar Smrti. Ograničenja brzine se menjaju svako malo, a i kao takva se ne poštuju.. Pešačkih prelaza ima premalo i udaljeni su, sa obzirom na činjenicu koliko zgrada i stanovnika ima u tom delu gde se desila nesreća, pa ljudi biraju da pretrčavaju put. Bili smo prisutni kada je auto naleteo na čoveka i svakako da nije trebao da pretrčava put, ali i vozač je vozio bar 80 i nije gledao dok se prestrojavao.. Nadam se samo da će čovek preživeti, svi prisutni su uradili koliko su mogli,
    svaka čast mladom doktoru koji se stvorio ni od kuda i držao situaciju pod kontrolom dok vozila hitne pomoći nisu stigla.
  • AN

    19.08.2019 10:02
    Ima policije
    Često ali mere i slikaju ko ide 52kmh, ovaj sto ga je udario je išao bar 80 a povređeni je pretrčavao daleko od prelaza.. Sveopsta saobraćajna nekultura sa tragičnim ishodom.
  • socko

    19.08.2019 08:04
    Na toj deonici nikad nema policije, a vozači koji žure na berze u Begeč i Sviloš divljaju .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna